Условия за доставка

ПОРЪЧКА
Може да направите своята поръчка от онлайн магазин AresZone.com  на тел.0988718391 или през уеб сайта, посредством пазарската кошница.
Ако пазарувате онлайн за първи път или се затруднявате с направата на поръчка, колебаете се какъв размер е подходящ за вас, или искате да получите някаква друга информация относно артикулите , то моля  да се свържете с нас на посочения телефон.
Всички поръчки се изпращат от наши консултанти след потвърждение по телефон.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ - наложен платеж
Направените поръчки може да заплатите в брой ( НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ) при доставката в посочен от вас офис на куриерска фирма Еконт или на самия куриер, когато пратката е изпратена до адрес на клиента.
 
ДОСТАВКА - срок на обработка и доставка
AresZone.com доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.econt.com.
Искаме всички наши клиенти да са доволни, затова изпращаме всяка стока с опцията ПРЕГЛЕД И ТЕСТ. Така вие може да прегледате и пробвате артикула за период от 15 минути преди да заплатите
Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа , офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Всички доставки, заявени в петък, да се доставят в събота до адрес, се начислява такса ПРИОРИТЕТ - 2,40лв.
Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден.
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници . Поръчки, направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден. В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин AresZone.com си запазва правото да поиска различни условия на доставка.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

    При поръчка доставката е фиксирана. До офис на Еконт се заплаща 5лв, а до точен адрес- 7лв.
    Ако поръчката не е одобрена след опцията: Преглед и Тест, и желаете да бъде върната, доставката се поема и в двете посоки от клиента.
    При дадена поръчка в петък да се достави  в събота до адрес, се начислява такса Приоритет в размер от 2,40лв.Тя се поема от клиента, начислява се от фирма Еконт.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Всеки клиент, без основания, може да откаже получена от него поръчка в рамките на 14 календарни дни считано от датата на получаване на поръчката, както и в момента на получаването след Прегледа пред куриера. Вашето желание за отказ от поръчка е нужно задължително да бъде заявено предварително чрез контактната форма в страница КОНТАКТИ, като посочите номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител),или като се свържете с наш консултант на тел. 0988718391, като в този случай ще трябва да заплатите транспортните разходи по връщането.
Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ
Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин www.AresZone.com, може да бъде заменена или върната в 14 дневен период считано от датата на предаване на куриер към клиент, съгласно Закона за защита на потребителя.
Под описанието на всеки продукт сме приложили таблица с размери, лично измерени от нас, защото знаем ,че различните производители имат различни стандарти при номерациите. Също така, уточняваме нужният ви размер и по телефона с наш консултант. И все пак, ако полученият артикул не Ви е по мярка, можете да го замените за същия продукт с друг размер или друг продукт, като са спазени следните условия:
    - Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, вмирисана).
    - Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    - Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
    - При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, AresZone.com запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!
Ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:                                       
    -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;                                 
    -грешка в размера е настъпила по наша винa;                                                               
    -продуктът има дефект или някаква част от поръчката липсва;
Бански и бельо не могат да се заменят, съгласно нашата политика. Могат да бъдат единствено отказани при преглед в 14-дневния законен срок.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ
Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка, моля да се свържете с нас на телефон 0988718391 , за да уточним подробностите по замяната .
    - НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които желаете да замените, без да сте ни уведомили.
    - Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност разликата в цената ще бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване.
    - Замени се изпълняват единствено при условие, че допълнителният етикет, поставен от онлайн магазин AresZone.com не е бил отстраняван. Етикетът съдържа информация за начина на замяна, както и предупредителен надпис относно премахването му.
    -След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.
Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.
Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Клиентът е нужно да заплати предварително куриерската такса.
 
ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ
  Използвайки нашата форма за обратна връзка в страница контакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:
    - номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).
    - причина за връщане.
    - посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна .
Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас и е необходимо да ни върнете поръчката с опцията Преглед и Тест . След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.
Връщане на продукт/и ще бъде осъществявано единствено при условие, че допълнителният етикет, поставен от онлайн магазин AresZone.com не е бил отстраняван. Етикетът съдържа информация относно връщането на продукти, както и предупредителен надпис относно отстраняването му.
НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които искате да върнете, преди да сте се свързали с нас.
В раздел ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА са описани условията, на които да отговаря върнатата стока. Ако  артикула не отговаря на тези изисквания,  AresZone.com си  запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение!
 
ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
След като получим обратно върнатата от Вас стока и се уверим, че тя е в запазен вид , ние ще възстановим сумата отново с наложен платеж към вас.

Приятно пазаруване!

БЪРЗА ДОСТАВКА

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

ВРЪЩАНЕ И ПОДМЯНА

В 14 ДНЕВЕН СРОК

0988718391

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ